The smart Trick of petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

Petek Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the finest YouTube experience and our hottest characteristics. Find out more

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Sorunlarınız ve şikayetleriniz giderilerek kaliteli hizmet amaçlanır. Petek temizliği ve petek bakımı ile sizlerin bu işten kazancı şu şekilde açıklanabilir.

Merhabalar kendi petek tamiri özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robot makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

Sıcak su için musluğunuzu açıp suyun ısınmasını beklemek yerine kombinizde sıcak su derecesini artworkırmalısınız.

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Güven ve kalite ve 7/24 ücretsiz keşif.Su tesisatı kaçak tamirat tadilat ısıtma ile ilgili tüm sıkıntı ve yenilemelerinizde sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.

Toprak tesisat 2000 yılından itibaren sıhhi tesisat ve mekanik tesisat arıza ve tamirine dair İstanbul geneline hizmet vermektedir.

Su sisteme geri yüklendiğinde, sızıntı olup olmadığını tekrar kontrol edin ve ardından boşaltma valfini kapatın.

Kombicilerden yardım almanız gereken ve çOkay sık karşılaşılan 5 kombi kullanım sorunu şu şekildedir:

Report this wiki page